Kommer hemsidan upp i sökmotorerna?

Hjälper det men en snygg hemsida om ingen besöker den?
Sökmotorer är den absolut mest använda metoden för att hitta fram till företag och organisationer på Internet. Det som betyder något är att vara bland de 20 första vid ett sökresultat. En topp 20 placering får mer än 90% av al trafik från sökmotorerna.
Du förbättrar din ranking hos sökmotorerna rejält genom att erbjuda dem ett väldisponerat innehåll som exponerar dina välvalda sökord. Jag tar alltid hänsyn till sökmotoroptimering redan när vi börjar bygga dina hemsidor. Jag registrerar dina sidor manuellt på dom marknadsledande sökmotorerna och många strategiska kategoriserade sökmotorer. Detta tillsammans med den sökmotorregistreringstjänst jag använder, gör att dina kunder får träff och hittar din webbplats.
Tillbaka

 

Är det lätt att hitta på sidan?

Besökare hoppar snabbt vidare från din hemsida om den är rörig, ser amatörmässig ut eller tar för långt tid att ladda. Använd bara bilder då det är lämpligt och undvik onödiga bilder som bara gör webbplatsen långsam.
God navigering är också viktigt för att besökaren skall stanna kvar på din hemsida.
Genom mitt arbete med utbildning och rådgivning vid införande av nya IT system har jag god kunskap om hur användare reagerar vid möten med nya gränssnitt och anpassar din webbsida så att den blir användarvänlig även för ovana besökare.
Tillbaka

 

Når budskapet effektivt fram?

Innehållet är grunden till en bra webbplats. Vill du informera, övertyga eller underhålla besökarna? Bygger du webbplatsen med marknadsföring i åtanke? Det er viktig att fokus sätts på dina produkter för att fånga intresse och få besökare att klicka vidare in till "hjärtat" av dina webbsidor. Enkelt, kortfattat och okomplicerat är bättre än komplicerad teknik och stora mängder information.
Marknadsföring med e-nyhetsbrev har blivit mycket populära. De är effektiva och genererar många klick från användare. Att sända ut egna nyhetsbrev är dock tidskrävande om man måste bygga upp en bas med kunder. Det bästa är om kunderna via din webbplats själva begär att bli listade för ditt nyhetsbrev. Jag anpassar din webbplats så att detta blir möjligt och skapar förutsättningar så att du själv enkelt skall kunna sända ut egna nyhetsbrev.
Tillbaka

 

Är designen genomtänkt och snygg?

Fundamentala egenskaper som webbsidor som snabbt laddas ner och lättnavigerad struktur är ett måste. Den bästa produkt eller reklam hjälper inte om besökarna lämnar webbplatsen. Webbsidor med massa tekniska finesser eller blinkande irritationsmoment förbättrar marknadsföringen föga. Man måste väcka intresse och övertyga besökarna om varför just din sida är den rätta.
Lite nyheter och några korta beskrivningar av innehållet på webbplatsens första sida gör besökarna nyfikna. Rubrikerna gör jag i textformat och inte i grafikformat eftersom de laddas in fortare och sökmotorerna läser texten.
Tillbaka

 

Finns dina kontaktuppgifter lätt tillgängliga?

Besökarna måste snabbt och enkelt kunna se vem som äger webbplatsen. De behöver också enkelt kunna kontakta ägaren eller webbmaster via e-post eller telefon. Jag ser därför till att lämplig kontaktinformation finns tillgänglig på väl valda ställen på din webbplats.
Tillbaka